Het trainingsteam

Ons trainingsteam bestaat uit enthousiaste trainers die graag het maximale uit de cursisten willen halen. Dit doen zij door altijd in ontwikkeling te blijven. Door feedback van de cursisten en van medetrainers zijn we altijd bezig om onze methodieken en aanpak aan te passen ,waardoor deze steeds meer voldoet aan de trainingsbehoefte van de cursist. Ons trainingsteam bestaat uit trainers welke zich hebben gespecialiseerd in een speltak of bouw.

Scouting Nederland is ook altijd bezig om zich te ontwikkelen en komt regelmatig met vernieuwingen en veranderingen. Het trainingsteam wil daarvan op de hoogte zijn en blijven om zo nodig deze ideeen van het land te kunnen integreren binnen de trainingen. Een afvaardiging van het trainingsteam bezoekt daarom twee keer per jaar het landelijke trainingsberaad. Zo blijven zij op de hoogte, is er een terugkoppeling naar het land en kunnen wij ook onze ideeën met andere regio’s uitwisselen.

De trainer wordt ook getraind. Zo kunnen zij de Elementaire Trainersvaardigheden (cursus) volgen en organiseert het trainingsteam ook een keer per jaar een eigen train de trainerdag. Op die dag gaan de trainers met elkaar in gesprek over de kwaliteit en de organisatie van de trainingen in onze regio. De opbrengsten van deze dag worden vertaald naar de start- en programmatraining en zo blijven wij in ontwikkeling.

 

Wie zijn onze trainers:

richelle  
Naam : Richelle van Haaren
Functie bij scouting : activiteitencoordinator van de regio, trainer bij het trainersteam, groepsbegeleidster bij Scouting Ussen.
Beroep / werk : locatieleider basisschool in Oss
Wie ben ik? :

Ik ben Richelle van Haaren en train sinds 2002 al bij de regio. Ik ben al bijna mijn hele leven actief bij scouting en heb alle speltakken ook als leiding gedraaid. Verder ben ik jaren als groepsbegeleidster actief geweest bij Scouting Ussen.

Ik wil voor elke cursist een goed aanbod verzorgen.
Ik ben ervan overtuigd dat ons aanbod bij de Scouting Academy leiding uitdaagt om zich persoonlijk te ontwikkelen binnen, maar ook buiten scouting.

Door tijdens de training steeds met elkaar in gesprek te blijven over de groep, het aanbod en de begeleiding bevorderen we de kwaliteit van het scoutingspel. Ik ben blij dat ik daar aan bij kan dragen. In het dagelijks leven ben ik locatieleider van een basisschool in Oss.

Ik heb 2 zoontjes. 

Groetjes, Richelle