Onze bestuursleden

Het regiobestuur bestaat uit de volgende functies:

Voorzitter:

Naam : Mark van 't Land

Functie bij scouting :

Sinds 1998 ben ik scouts leiding bij de Titus Brandsma groep in Oss.

In 2001 ben ik bij die speltak teamleider geworden. In 2013 ben ik gestart als voorzitter van de regio Scouting Noord-Oost Brabant.

Beroep / werk : Hoofdbeproevingstechnicus/Test engineer bij een Truckfabrikant

Wie ben ik? :

In 1993 ben ik bij de scouting gestart als verkenner bij de Titus Brandsma groep in Oss. In 1998 ben ik leiding geworden van de scouts bij dezelfde groep en na het volgen van de trainingen ben ik ook meteen teamleider geworden.

Tijdens de periode dat ik teamleider was heb ik bij een sportvereniging organisatorische en bestuurlijke ervaring opgedaan.

Ruim 10 jaar ben ik voorzitter geweest van de activiteitencommissie en tijdens die functie ben ik ook 5 jaar lid geweest van het bestuur van de vereniging. Door het beperkte aantal leden binnen het regiobestuur heb ik besloten me op de scouting te richten. Daarom ben ik gestopt met de andere activiteiten buiten de scouting en ga ik me nu volledig inzetten voor het voorzitterschap in de regio.

Secretaris:

Naam : Els Jansen-Jacobs

Penningmeester:

Naam : Maartje van den Bergh

Activiteitencoördinator:

Naam : Stefan van den Broek
Functie bij scouting : Activiteiten coördinator

Afgevaardigde Landelijke raad:

Naam : Wouter van der Velden

Praktijkcoach:

chris
Naam : Chris Olde
Functie bij scouting : Sinds 2006 Penningmeester van de Stichting Vrienden van Scoutcentrum Buitenzorg en penningmeester (2006-2013) en trainingssecretaris (2008-2013), sinds 2012 Praktijkcoach van de regio Scouting Noord-Oost Brabant
Beroep / werk : Systeembeheerder op accountantskantoor
Wie ben ik? :
In 1975 gestart als luchtverkenner bij Luchtverkennersgroep Icarus uit Uden.
In 1983 verkennersstaf geworden bij Scouting Uotha in Uden. Daarna (1992-2008) Trainer voor Regio Noordoost Brabant.

Meegedaan aan veel activiteiten binnen scouting en sinds 2005 iets rustiger aan. Maar diverse Scout-In’s, Nationale, Europese & Wereld Jamboree (1995) mee georganiseerd als team hoofd van het team Deco-Art. Decoraties voor het terrein gemaakt.

Trainingscoördinator:

Naam : Gerti van Valkenburg